Kennel

 Lagotto Valpar Född Den 27/aug 4+1 bilder 

Obs: Jag har valt 5 familjer som kommer på besök när valpar är 5 veckor, jag kommer uppdatera på hemsida i fall någon av dem kommer ändra sig eller om det visar sig vid besök att familjen inte rätt ägaren 

OBS: Läs genom innan ni kontaktar mig angående lagotto valpar

 4 lagotto hanar som född den 27/08 är till salu, de är efter underbara föräldrar som är höft, ögon undersökta. De söker ett evigt hem, familjer som aktiva, har tid och energi för en aktiv ras, lagottos huvud och kropp behöver jobba. Köpet av hund ska vara genomtänkt och inte p.g.a. corona tider. Jag säljer inte till små barn familjer för första året ska man satsa ordentligt på en valp för få fram en trevlig social hund som man kan vara stolt över. Valpar är skk registrerade. Pris är 30 000: men jag kommer överföra tillbaka 2500: när valpköpare röntga höfter när hunden är mellan 1-1,5 år. Det är viktigt för mig och er att man vet vilken höftstatus har hunden innan man börjar med vissa kurser/aktiviteter som agility, WP o.s.v. Jag vill gärna vara med valpköpare av samma kull på en grupp på FB för får stöd, tips och råd av mig och varandras. Jag bjuder valpköpare på onlinekurs om pälsskötsel och klippning om någon vill sköta pälsen själv

Fransk Bulldog Valpar Förväntas V.40 bilder

 Jag började bedriva hunduppfödning av lagotto romagnolo för 14 år sedan . fransk bulldogg för 5 år sedan. Uppfödningen sker i hemmamiljö. Kenneln ligger i Storvreta, 1,5 mil utanför Uppsala.

 I första hand säljer jag valpar som sällskapshundar, eftersom det inte går att garantera att valpen utvecklas till en utställningsstjärna. Men blir valpen det så är det givetvis en bonus.

Först och främst ska hunden vara mentalt frisk, trevlig och kelig.

Jag ägnar mycket tid åt valparna för att se skillnad mellan individerna, för att sedan tillsammans med köpare välja rätt valp till rätt familj.

 Kenneln har F-skattebevis och följer SKKs regler och normer.