Kennel

 Lagotto Valpar Väntas V. 12 Bilder OBS; Jag börjar med intresseanmälning när valpar är födda  

 OBSLagotto valp kostar 32 000:, 2000: jag kommer överföras/swishas när hundägare röntga hundens höfter  när hunden är mellan 15-18 månader, ni kommer få ett skriftligt papper på 2000:, Jag bjuder på digital kurs hur man sköter och klippa lagotto pälsen. Alla valpköpare till samma kull kommer vara på en grupp på fb där kan man lyfta stora som små funderingar, ge tips och råd och följa kullens framfart i livet.    

 Lagotto blev en populär ras innan corona, en del har fel uppfattning om rasen, det är mycket hund i    lagotto, den är inte bara en söt krullig hund, som lagom storlek och fäller inte, huvudet och kroppen  behöver jobba. Lagotto trivs bra hos en familj som i fart i vissa stunder och andra stunder kan ta det lugnt. Jag rekommenderar att går på kurers som sök, viltspår, nosework, lydnad o.s.v. 

 Fransk Bulldog Valpar Väntas V.11 Bilder 

 Jag började bedriva hunduppfödning av lagotto romagnolo för 14 år sedan . fransk bulldogg för 5 år sedan. Uppfödningen sker i hemmamiljö. Kenneln ligger i Storvreta, 1,5 mil utanför Uppsala.

 I första hand säljer jag valpar som sällskapshundar, eftersom det inte går att garantera att valpen utvecklas   till en utställningsstjärna. Men blir valpen det så är det givetvis en bonus.

Först och främst ska hunden vara mentalt frisk, trevlig och kelig.

Jag ägnar mycket tid åt valparna för att se skillnad mellan individerna, för att sedan tillsammans med köpare välja rätt valp till rätt familj.

 Kenneln har F-skattebevis och följer SKKs regler och normer.